top of page
Search
  • Writer's pictureKitti Márkus

Kérdezz felelek: A social média világában

Updated: Dec 10, 2020



A következőkben Szántó Szabinával beszélgettünk a közösségi média csoportban való élményeiről és a projekttel kapcsolatos tapasztalatairól.


- Mi a véleményed, milyen volt a média csapat dinamikája, hogyan tudtatok együtt dolgozni?


-Mint minden közös munkánál, úgy a Média Csapatnál is jelen voltak félreértések, egyet nem értések, illetve az inaktivitás meglepően változatos formái. Ennek ellenére, célirányos kommunikációval elsimíthatóvá váltak a fent említett problémák, összességében lendületes dinamika jellemzi a csapatot.


-Hogyan osztottátok szét a feladatokat egymás között, például felváltva bővítitek az Instagram platformját?


-A feladatokra páronként vállalkoztak, a gördülékeny és változatos munkamegosztás elérése érdekében a munkafolyamatok második részében a párok „területet váltottak”, így például, aki korábban a Teams felületének kezeléséért volt felelős, most a Facebookkal kapcsolatos teendőket látja el.


-Mennyire kellett más csapatokra támaszkodni, volt-e olyan csapat, akinek kiemelten fontos volt a munkája számotokra?


-Kiemelten fontos volt számunkra a Layout csapatával való együttműködés, hiszen az arculati elemek megjelentetése elengedhetetlen a social media felületek elindításához, munkánk tempója leginkább tőlük függött, a többi csapat nem kimondottan befolyásolta haladásunkat.


- Milyen tartalmakra gondoltok a könyv megjelenése után?


-Elsősorban a könyv népszerűsítését célzó tartalmakat szeretnénk megjelentetni, illetve rövidebb cikkeket, esetleg videókat a témával kapcsolatban.


-Szerinted a social media platformok sokat tudnak hozzátenni egy könyv reklámozásához?


-Véleményem szerint mindenképpen hozzájárul a reklámozáshoz, azonban a Facebook felülete erre jóval alkalmasabb, mint az Instagrammé. Hatásosabb lehet egy social media felület indítása, de az megfelelően karbantartva, mint a kettő, ám hiányosságokat mutató platform jelenléte.

4 views0 comments
bottom of page